FLUX CLUB 2021 sessió 11: JOAN LEANDRE & MAYA WOLIŃSKA

dilluns 20 setembre 2021, 20h

ANTIC TEATRE
entrada gratuïta, aforament limitat

JOAN LEANDRE & MAYA WOLIŃSKA
projecció + col·loquiEN LA FRÀGIL SUPERFÍCIE

Joan Leandre és autor i membre de l'Observatori de Vídeo No Identificat des de la seva fundació. Desenvolupa tasques d'exploració entre intuïcions de realitat i zones d'artifici. Actualment manté una pràctica de continu treball en procés en el laboratori i a cel obert.

Maya Wolińska és autora, investigadora acadèmica i professora a l'Acadèmia d'Art i Disseny Eugeniusz Geppert de Wroclaw. La seva recerca i pràctica se centra en els mètodes narratius utilitzats en mitjans audiovisuals contemporanis basats en el temps. Durant els darrers anys ha estat desenvolupant un cos de treball utilitzant com a mitjà software, imatge estàtica i en moviment.

Els dos autors, establerts a Polònia, fa anys que treballen conjuntament en una sèrie videogràfica inacabada, que recull consideracions sobre les longituds d'ona invisibles a l'ull humà, el buit i el sentir en temps d'emergència.

En aquesta sessió de Flux Club ens presenten dos assajos commemoratius recents que pertanyen a aquesta sèrie, Earth Rays of the Sun i Earth Time Episodes, dos treballs on el centre d'atenció no vol identificar-se tant en l'autoria singular o en el calidoscopi conceptual com en la sort compartida de poder meravellar-se entre intuïcions i tensions subtils.
organitza HABITUAL VIDEO TEAM

www.fluxfestival.orgANTIC TEATRE

Verdaguer i Callís, 12 - 08003 Barcelona

www.anticteatre.com