FLUX 2022 festival de vídeo d'autor

1 - 18 desembre 2022
SANTA MÒNICA, Sala d'actes
entrada gratuïta, aforament limitat

17a edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

En aquesta edició els AUTORS CENTRALS del festival són Arturo Bastón, Kikol Grau i Elisabet Mabres, artistes de trajectòries ben diverses que s'endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l’art, la videocreació, la instal·lació, la videoperformance, el documentalisme o l'experimentació audiovisual. Hi ha PROJECCIONS MONOGRÀFIQUES, COL·LOQUIS amb els autors i l'estrena dels seus AUTORETRATS, obres inèdites encàrrec del festival.

Abans de cada projecció monogràfica, aquest any hem programat una VIDEOPERFORMANCE, que anirà a càrrec dels artistes Ramon Guimaraes, Pía Sommer i Mireia Zantop.

A més, presentem la videoinstal·lació col·lectiva FLUX VIDEOCAPSA, on s'experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits dels autors Josep-Maria Balanyà, Miquel Boneta, Lupe Capell, Alessandro Olla, Yapci Ramos, Jordina Ros / Pere Estadella, Tamo, Ireneu Tranis, Josep Vila Fisas, Maya Wolińska.

Com a acte inaugural comptem amb l’ACTUACIÓ de Santiago Latorre amb el seu espectacle audiovisual "La arquitectura de la amistad".

Aquest any seguim amb la secció FLUX CLUB REMIX, on es pot veure una selecció d'obres dels autors que han participat a les sessions del Flux Club a l'Antic Teatre de Barcelona al llarg del 2022. Projectem vídeos de Carles Hac Mor, Nilo Arias i Lorenzo Papanti (Materic.org), Ramon Guimaraes, Johanna Speidel, Albert Merino, Francesca Llopis, Març Rabal, Julián Álvarez, Arturo Bastón, Ireneu Tranis, Piròmana d'Argos, Josep Vila Fisas, Lisa Marrani, Vera Livia García i Alessandro Olla, Martín Virgili, Jordina Ros / Pere Estadella, Denys Blacker, Jean Gabriel Périot (OVNI Observatori de Vídeo No Identificat), Ana Rodríguez León.

organitza HABITUAL VIDEO TEAM
www.fluxfestival.org

SANTA MÒNICA
La Rambla, 7 - 08002 Barcelona
artssantamonica.gencat.cat