Set Secret (Ooze)
1996, videoacció
Josep M. Jordana & Lis Costa


A la festa de presentació del CD "Ooze" de Kònic Thtr (celebrada la nit del 23 d’abril de 1996 al G’s Club-Sidecar de Barcelona) HABITUAL VIDEO TEAM va muntar una videoacció en què demanava als assistents que expliquessin, en un espai íntim i reservat, algun dels seus secrets més amagats.

concepte
Josep M. Jordana & Lis Costa

càmera
Josep M. Jordana

producció
Habitual Video Team

amb la participació de
Gat, Tania Grass, John Product, Angela, Pili de Lama, Anki Toner, Nuara & Marta Trenzas, Stocha, Victor Sol, Jakob Draminsky Højmark, Yule Donald, M. Rom, Steven Forster & Jordi G., Rosa Sánchez, Lucho Hermosilla, Chus Ferrer, Glòria Basté, Guillem Castaño i altres

efectuada el 23 abril 1996 al G's Club-Sidecar (Barcelona) dins de la festa de presentació del CD "Ooze" de Kònic Thtr

Barcelona 1996

text per als participants de la videoacció:

SET SECRET

Com a complement lúdic a la nit de presentació de "Ooze", primer CD de Kònic Thtr, et proposem que participis en un joc de confidències públiques. Es tracta que expliquis breument davant d'una càmera de vídeo el teu gran secret mai confessat, la teva última bogeria, el teu últim pecat: reals o no, versemblants o no, això depèn de tu. No et tallis. Per fi tens l'oportunitat de participar sense falsa vergonya en un reality show, però alternatiu, eh!
El SET SECRET és un espai íntim i reservat, especialment concebut perquè revelis les teves confidències sense pudor.
Cap al final de la festa, la gravació de les confidències íntimes serà mostrada públicament a través dels monitors de la sala. Es desvelaran tots els secrets i podràs conèixer les intimitats amagades dels teus amants, amics, coneguts, ex-amants, enemics i desconeguts. Obre el teu cor al SET SECRET!

HABITUAL VIDEO TEAM
Josep M. Jordana & Lis Costa

G's Club-Sidecar, BCN
23 abril 96