sessió 1: G3G Records i el G's Club
projecció + col·loqui


FLUX SUMMA 2022 sessió 1: G3G Records i el G's Club

dimarts 11 gener 2022, 19h a 20:15h
SANTA MÒNICA, Sala Bar (planta 1)
entrada gratuïta, aforament limitat

Inaugurem la programació amb:

G3G Records i el G's Club
projecció vídeo + col·loqui, amb la presència de Gat i Glòria Basté.

G3G Records és un segell discogràfic creat a Barcelona l'any 1989 per Gat, Guillem Castaño i Glòria Basté, que va néixer per omplir el buit existent en l'escena musical catalana i estatal pel que fa a l'edició i distribució de propostes musicals que no seguien els estrictes cànons comercials, sinó que arriscaven, innovaven i experimentaven. Com que el problema de la difusió d'aquests treballs no se solucionava només amb l'edició discogràfica sinó que calien escenaris on els músics poguessin ensenyar el que feien en directe, van crear a Barcelona el G's Club, una programació setmanal que va tenir lloc cada dimarts durant tretze anys, des de 1991 fins al 2004.
El segell continua viu i aquest any celebra el seu 33è aniversari.
www.g33grecords.com

Es projectarà el vídeo G's Club Sampler 1991-1998 (1998, 28 min), recopilació d'actuacions realitzades al G's Club durant els anys 1991 a 1998 a Barcelona, inicialment a la sala Communiqué (1991-1995) i després a la sala Sidecar (1995-1998).
realització Josep M. Jordana
producció Habitual Video Team
amb les actuacions de Tim Hodgkinson, Jakob Draminsky Højmark, Lydia Lunch, Etant Donnés, Pascal Comelade / Toy Limited Orquestra, Veivi Gisus Urkestra, Enric Casasses, Miguel Poveda + Juan Ramón Caro, Alien Mar, Alfonso Vilallonga, Jumo + Zush, Kònic Thtr, Audiopeste, Accidents Polipoètics, Superelvis, Tina Gil, Hiroshi Kobayashi + E. Rodríguez / T. Butler, Elliott Sharp, Macromassa, Katie O'Looney & Marc Sloan, François R. Cambuzat et Les Enfants Rouges, Sophie Borthwick & Catherine Amette, Iconoclast, Il Gran Teatro Amaro, Alma-Tadema, Popular 66, Tres, Alfredo Costa Monteiro, Raeo, Kasper T. Toeplitz, Belladonna 9ch, Juan Crek & Gàrgola, Stephen Buchanan, Mark Cunningham

organitza HABITUAL VIDEO TEAM
(Lis Costa & Josep M. Jordana)
www.summa-hvt.org
www.fluxfestival.org

SANTA MÒNICA, Sala Bar (planta 1)
La Rambla, 7 - 08002 Barcelona
artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Dimarts-de-video