FLUX 2007 festival de vídeo d'autor


FLUX 2007
2007, 1:25 min
realització: Josep M. Jordana
producció: Habitual Video Team
Clip promocional del festival de vídeo d'autor FLUX 2007.


15, 16, 17 març 2007
CaixaForum Barcelona

La segona edició del festival es va portar a terme amb la participació dels autors Lluís Escartín, Maite Ninou & Xavier Manubens, Xavi Hurtado, Dionís Escorsa, Francesca Llopis i Llorenç Soler, i amb les actuacions de Shuco, Pierre Bastien i Lydia Lunch + Marc Viaplana.

Va ser un èxit de públic. L’assistència global ha estat comptabilitzada per CaixaForum en 3.317 persones. Pel que fa als actes celebrats a l'Auditori (corresponents a les PROJECCIONS MONOGRÀFIQUES i a les actuacions de la secció INFLUX), les xifres són: 15 de març – 304 persones, 16 de març – 448 persones i 17 de març – 480 persones.

A causa del funcionament de les altres seccions (FIRA FLUX i REFLUX) on hi havia un continu flux de visitants i de consultes, l'assistència és més difícil de comptabilitzar. Segons les apreciacions dels tècnics del CaixaForum, les xifres estimades durant els tres dies del festival van ser de 1349 persones en total per a la FIRA FLUX (Espai Col·lecció) i de 736 persones en total per a la secció REFLUX (Mediateca i Canal Mediateca).

És destacable que les peticions de consulta dels vídeos van continuar durant els dies posteriors a la celebració del festival, i això ens va obligar a perllongar uns quinze dies el servei de consulta de la secció REFLUX a la Mediateca del centre.

www.fluxfestival.org