Barcelona, 7 de març de 1959.

Ha cursat estudis relacionats amb la imatge (fotografia, cinema, vídeo i 3D), el so i la música, entre ells el Màster en Creació Audiovisual i Tecnologia per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, IUA (1995-1997). També és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona (1980-85).

Des del 1986 treballa com a realitzador i productor independent en vídeo i cinema. Ha realitzat un centenar de produccions en els camps de la videocreació, la ficció, el documental de creació i la videoinstal·lació.

Ha participat en espectacles audiovisuals amb Raeo, Lydia Lunch, A cunt on Fmol i Convolution, entre altres. Ha portat a terme videoaccions, escàner-accions i actuacions com a videojockey. Així mateix, ha elaborat la música original d’alguns dels seus vídeos.

En el camp de la docència, ha sigut professor de càmera i d’edició des del 1990 al 2008 a l'IDEP, Escola de Vídeo-Cine-TV & New Media de Barcelona.

També executa treballs d’encàrrec i col·labora com a realitzador, operador de càmera i editor free-lance amb artistes, músics, poetes i videocreadors. Dirigeix l'estudi de producció audiovisual NKNS.

És cofundador de l’equip videogràfic HABITUAL VIDEO TEAM des del 1991, juntament amb Lis Costa, amb qui organitza des del 2000 el cicle / festival de vídeo d’autor FLUX de Barcelona, des del 2014 el festival d'arts escèniques audiovisuals INFLUX [vídeo a escena] i dirigeix des del 2012 l'arxiu videogràfic on line SUMMA.

web03.jpg