FLUX CLUB 2021 sessió 8: ULRICH WEITZEL + JORDI TEIXIDÓ

dilluns 31 maig 2021, 20h

ANTIC TEATRE
entrada gratuïta, aforament limitat
reserva d'entrades a taquilla@anticteatre.com

ULRICH WEITZEL + JORDI TEIXIDÓ
projecció + col·loquiUlrich Weitzel és operador de càmera, fotògraf, animador stop motion, executor de continguts a la productora Schubabh-Pictures i profeta autodidacta del Déu Schubabh.

Jordi Teixidó Jover desenvolupa diferents activitats relacionades amb l'audiovisual i les arts escèniques. Ha treballat com a actor, en la direcció d'espectacles de dansa, ha escrit textos per a espectacles i guions per a programes infantils de TV. És realitzador de vídeos, tant de creació pròpia com relacionats amb l'art i la cultura, i ha realitzat diversos mappings.

En aquesta sessió presentem treballs dels dos autors que comparteixen la tècnica de l'animació i el sentit de l’humor.  En el cas d'Ulrich Weitzel, sota el nom d'El Mundo Schubabh está animado, veurem una sèrie de curts fets amb l'ancestral tècnica de l'stop motion, que són part de l'univers de Schubabh. Per altra banda, de Jordi Teixidó veurem una sèrie d'animacions breus i molt actuals, fetes la primavera del 2021, i també fragments d'algunes peces dels darrers anys.
organitza HABITUAL VIDEO TEAM

www.fluxfestival.orgANTIC TEATRE

Verdaguer i Callís, 12 - 08003 Barcelona

www.anticteatre.com